Partner AORC/Lebo Vastgoed

| maart 24, 2014 | Nieuws, Samenwerking |
aorc-lebo-vastgoed

Pannastraatvoetbal heeft als een van de belangrijkste partners zaalvoetbalvereniging AORC/Lebo Vastgoed. De succesvolle zaalvoetbalvereniging is een maatschappelijke vereniging met vele jeugd en selectie spelers die uit de achterstandswijken van Amsterdam Nieuw-West komen.

AORC/Lebo Vastgoed
AORC/Lebo Vastgoed is een zaalvoetbalvereniging voor jongeren (jongens en meisjes) en volwassenen (dames en heren) die wonen binnen het stadsdeel Amsterdam Nieuw West en de omliggende stadsdelen. De vereniging kijkt niet naar leeftijd, geslacht, afkomst en spelniveau, maar wil in het ledenbestand en het bestuur een afspiegeling zijn van onze kleurrijke bewonerssamenstelling. AORC/Lebo Vastgoed wil een positief beeld uitdragen van onze doelgroep en bijdragen aan verdere integratie van onze leden in de Nederlandse samenleving via top- en recreatiesport, vrijwilligerswerk en de samenwerking met maatschappelijke instellingen en scholen.
Inmiddels is AORC/Lebo Vastgoed een van de meest toonaangevende zaalvoetbalverenigingen in Nederland. De heren 1 speelt op het hoogste Niveau met diverse Nederlands Internationals en Panna Koningen die als rolmodel gebruikt worden in Nieuw-West. Mede hierdoor heeft AORC/Lebo Vastgoed inmiddels een van de beste jeugdafdelingen van Nederland.