Pannastraatvoetbal.nl is een non profit organisatie die voortkomt uit stichting AORC-Lebo en zaalvoetbalvereniging a.s.v. LEBO. Deze technisch uitstekende voetballers spelen onder andere in het Nederlands zaalvoetbal team of zijn meerdere malen pannakoning geweest. Deze rolmodellen zijn het uithangbord van Panna straatvoetbal.De opbrengsten worden benut om nieuwe voetbal activiteiten te organiseren in Amsterdam Nieuw-West.

 a.s.v. LEBO:
a.s.v. LEBO is een zaalvoetbalvereniging voor jongeren (jongens en meisjes) en volwassenen (dames en heren) die wonen binnen het stadsdeel Amsterdam Nieuw West en de omliggende stadsdelen.  De vereniging kijkt niet naar leeftijd, geslacht, afkomst en spelniveau, maar wil in het ledenbestand en het bestuur een afspiegeling zijn van onze kleurrijke bewonerssamenstelling.  a.s.v. LEBO wil een positief beeld uitdragen van onze doelgroep en bijdragen aan verdere integratie van onze leden in de Nederlandse samenleving via top- en recreatiesport, vrijwilligerswerk en de samenwerking met maatschappelijke instellingen en scholen.

Inmiddels is a.s.v. LEBO een van de meest toonaangevende zaalvoetbalverenigingen in Nederland. De heren 1 speelt op het hoogste Niveau met diverse Nederlands Internationals en Panna Koningen die als rolmodel gebruikt worden in Nieuw-West. Mede hierdoor heeft a.s.v. LEBO inmiddels een van de beste jeugdafdelingen van Nederland.

Het eerste en de A1 zijn in het seizoen 2015 – 2016 landskampioen geworden. Een prestatie waar wij erg trots op zijn!