Pannatoernooien

Wij van PannaStraatvoetbal.nl hebben jarenlange ervaring in het organiseren van panna- en (straat)voetbal toernooien. Wij beschikken over diverse opblaasbare velden, die ook apart verhuurd kunnen worden. Samen met onze top straatvoetballers bieden we complete evenementen aan naar de wens van de klant. Vraag een offerte op maat aan en wij zorgen voor een top evenement.

Voetbal Clinics

Diverse clinics (lessen) kunnen worden gegeven zoals: Freestyle (trucjes) clinics, techniek trainingen, keeperstraining of zaalvoetbal trainingen. Panna Straatvoetbal heeft namelijk diverse Nederlands internationals die samen de gehele wereld over hebben gereisd met het Nederlands team. Zo maken wij bijvoorbeeld veelvuldig gebruik van: Zaid el Morabiti, Ennes van Maasbommel, Mo Attaibi, Yousseff Makraou, Adil Salih en de Panna Koningen Mo Boutaka en Hoessain Kamal.

Freestyle show

Een freestyle show kan overal gegeven worden. Een show kan perfect gecombineerd worden met een clinic, een panna of straatvoetbal toernooi. Panna straatvoetbal heeft met Mo Boutaka en Kamal Hoessein 2 toppers in de gelederen die samen wel 7x Nederlands kampioen Panna zijn geworden. Mo Boutaka is zelfs de huidige Europees Kampioen.

Verhuur boarding

Wilt u zelf een opblaasbare boarding huren voor uw evenement? Dat kan natuurlijk ook. Wij beschikken over een 1 vs 1 veld, een 1 vs 1 kooi, 2 boardings met 3 velden voor 1 vs 1 en een boarding met 2 velden voor 2 vs 2 of 3 vs 3. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op 06 49 75 58 83.

U kunt ons inhuren bij:

Sportevenementen

(Opendagen/school toernooien)

Productpromotie

(commercials/beurzen)

Voetbalevenementen

(voetbalkamp/voetbalscholen)

Podiumoptredens

(feesten/sportgala’s/verkiezingen)

Wedstrijd/ toernooien

(voor de wedstrijd of tijdens rust)

Openingen van Sportaccommodaties

(sportcomplex/hal/velden en pleintjes)

Jongerenwerk/gemeenten

(Charity evenementen)

Foto Shoots

Reclame, Flyers en beeldmateriaal